Programma

Traditiegetrouw luiden we samen in het Pinksterweekend de zomer in, ook de zomer van 2024!

18 mei 2024 - Zaterdagmiddag 

De Korenmiddag wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken.

Wij presenteren u; Het Shanty & Levenslied Festival, dit wordt georganiseerd door het Mannenkoor van Apollo en trapt het weekend om 13:00 uur af.

Op deze middag komen 4 verschillende koren naar het feestterrein, elk met hun eigen maar ook herkenbare repertoire. Dit jaar zullen het Vrouwenkoor De Eemmeerminnen, het piratenkoor Man Overboord, Shantykoor voor Anker en Het Knollenkoor op ons podium verschijnen. De Nederlandse meezingers en levensliederen vliegen om de oren deze middag en wordt afgesloten met een flinke polonaise de tent uit.

18 mei 2024 - Zaterdagavond

Maak zaterdagavond kennis met ALPHA coverband! Deze band keert de feesttent binnenstebuiten, en steken de heerlijke hits en guilty pleasures in een spicey jasje. Daarnaast maken we de aankomende tijd onze 3 andere artiesten bekend om de avond helemaal compleet te maken! Hou hiervoor onze socials in de gaten.

Deze avond gaan de deuren om 20:30 uur open en sluiten om 23:00 uur daarna dansen we tot 01:00 de nacht tegemoet.

19 mei 2024 - Zondagmiddag (Familiemiddag) 

Zondagmiddag pakken we een katerbiertje en gaan we lekker met ons bekkie in de zon staan. Deze smaken niet alleen heel lekker op zondagmiddag maar onder het genot van een dansje en het trainen van de lachspieren schijnt dit ook heel goed te zijn voor je mentale gezondheid! Winnen; dachten wij zo! De kinderen kunnen zich rijkelijk vermaken op het springkussen en bij de Oud-Hollandse spelletjes, zo heb je daar ook geen kind aan!

Tot dan!