MenuMenu
Zomerfeest Soest

Programma 2017

Zaterdag 3 juni 2017
12:45u - 17:30u: Korenmiddag i.s.m. Knollenkoor Soest
20:30u - 01:00u: Feestavond met Q-Music & Party Animals

Zondag 4 juni 2017
13:00u -19:00u: Duitse Familiedag met o.a. Soester Kampioenschap Touwtrekken

Toelichting op het programma
De voorbereidingen voor de 15e editie van het Zomerfeest zijn in volle gang. Tijdens het Pinksterweekend van 2017 zullen de Knotsen weer laten zien waar ze goed in zijn: een goed feestje bouwen! 

Feestavond met Q-Music & Party Animals 
Voor zaterdagavond 3 juni staat uiteraard de Feestavond op het programma. De feesttent wordt omgetoverd tot een feestpaleis waar iedereen helemaal uit z’n dak kan gaan. Trek nog maar een keer je stoute schoenen aan en ga los op de leukste hits van vroeger en nu met het Foute Uur van Q-Music! De programmering met Party Animals staat garant voor een supergezellige avond voor iedereen die van een feestje houdt.  

Kaarten zijn vanaf zaterdag 22 april verkrijgbaar bij Eemland Diervoeders in Soest en via deze website.
Toegang vanaf 16 jaar / ID verplicht.  
Prijs: €12,50

Knollenkoor op zaterdagmiddag 
Ook dit jaar staat de Korenmiddag weer op het programma. De mannen van het Soester Knollenkoor hebben een tal van koren uit de omgeving uitgenodigd om er weer een muzikale en ouderwets gezellige middag van te maken. Kom gezellig langs voor een hapje en een drankje en wellicht om een klein dansje te wagen!

Entree voor de korenmiddag is gratis. 

Duitse Familiedag met Soester Kampioenschap Touwtrekken 
Uiteraard is iedereen zondag 4 juni weer welkom voor een gezellige Familiedag. Met een knipoog naar het verleden zal deze dag een Duits tintje krijgen. Hierbij ontbreken de Schlagers, braadworsten en bierpullen uiteraard niet. Het buitenterrein zal als gezellige Biergarten worden ingericht met diverse activiteiten en livemuziek. En ook dit jaar is er weer genoeg te doen voor de kinderen, om ook hen van deze dag te laten genieten. Teams van 4 personen kunnen zich inschrijven voor het jaarlijkse Soester Kampioenschap Touwtrekken. Als welkomstbonus krijgt elk team zijn eigen biertafel aangewezen! Teams kunnen zich vooraf inschrijven via de website.

Entree voor de Familiedag en deelname aan het Soester Kampioenschap Touwtrekken is gratis. 
 
Tot ziens bij de 15e editie van Zomerfeest Soest op 3 en 4 juni 2017! 

 
 

 

facebook Twitter