MenuMenu
Zomerfeest Soest

NOG TWEE WEKEN!!

21-05-2016
NOG TWEE WEKEN!!

Om de nieuwe locatie (Birkstraat 113) goed in te wijden staan er dit jaar topartiesten op het programma. Q-Music the Party met Q-DJ Menno Barreveld steelt de show en als klap op de vuurpijl zet DJ Mental Theo de tent helemaal op zijn kop! Uiteraard dit jaar ook weer met het Q-Music foute uur waarbij je nog even helemaal uit je plaat kan gaan op bekende guilty pleasures.

Al deze gezelligheid op een avond wil je natuurlijk niet missen! Kaarten zijn te verkrijgen bij Eemland Diervoeders op Birkstraat 125a en via de website www.zomerfeestsoest.nl. Wees er snel bij want net zoals vorig jaar geldt, op = op! Toegang is vanaf 16 jaar en legitimeren is verplicht.

Knollenkoor op de zaterdagmiddag!
Ook dit jaar staat de korenmiddag weer op het programma. De mannen van het Soester Knollenkoor hebben een tal van koren uit de omgeving uitgenodigd om er weer een muzikale en gezellige middag van te maken. Entree voor de korenmiddag is gratis.

Familiedag met Soester Kampioenschap Touwtrekken
Uiteraard is iedereen zondag 5 juni weer welkom voor een gezellige Familiedag. Met dit jaar de primeur van het Soester Kampioenschap Touwtrekken. Deelnemers, jong en oud, kunnen zich inschrijven in teams van vier personen, welke zullen strijden om ludieke prijzen. Er is nog plaats voor enkele teams. Inschrijven voor het Soester Kampioenschap Touwtrekken kan vooraf via de website van het Zomerfeest.

Het buitenterrein zal weer als mini-festival worden ingericht met diverse activiteiten en live muziek. Voor de kinderen is er ook dit jaar weer genoeg te doen, om ook hen van deze dag te laten genieten. Tot ziens bij de 14e editie van Zomerfeest Soest op 4 en 5 juni 2016!

Nieuwsoverzicht
facebook Twitter