MenuMenu
Zomerfeest Soest

Geslaagde Korenmiddag

30-05-2015
Geslaagde Korenmiddag

Wat was het een fantastische middag!! Het 10-jarig jubileum van het Knollenkoor uit Soest is goed gevierd!! Verschillende koren hebben de tent aan het zingen en dansen gekregen met tot slot een samenzang van alle vier de koren! Nu met de voetjes omhoog en alle mensen met een kaart voor Q-Music kunnen met de voetjes van de vloer!!

Op dit moment wordt de tent omgetoverd tot dance-walhalla waar  Q-music the (foute) Party op het programma staat! Q-Music The Party staat garant voor een super gezellige avond waar alles kan en alles mag. Er is daarnaast goed nieuws voor liefhebbers van de écht foute nummers, tijdens deze avond vindt namelijk ook het Foute uur van Q-Music live plaats waarin echt alléén maar foute platen voorbij komen! Zelfs Dries Roelvink komt naar Soest om zijn bijdrage hieraan te leveren! Dus zoek alvast je meest foute outfit uit en zorg dat je er bij bent!

Morgen is onze altijd gezellige familiedag! Deelnemers van de Soester Weideloop krijgen de kans om een uniek hardloopparcours te rennen door het mooie weidelandschap tussen de Birkstraat en de Eem. Deelnemers van de ‘Fysiotherapie Soestdijk Prestatieloop’ kunnen zich inschrijven voor de ronde van 4½, 9 of 13½km. Voor de jongere lopers is er een Kidsrun met verschillende afstanden. Inschrijven voor de Soester Weideloop kan op de dag zelf in de tent. Natuurlijk zijn er weer diverse mooie prijzen te winnen, die na afloop aan de winnaars van de diverse categorieën worden uitgereikt op het feestterrein. 
Het belooft een gezellige Familiedag te worden met live muziek van de Anitaas met hun smartlappenfestijn. Net als andere jaren is ook aan de kinderen gedacht, zij kunnen zich vermaken in de knutseltent, in de zandbank, op het springkussen en zich laten schminken.

Entree voor de Familiedag op zondag is gratis.

Nieuwsoverzicht
facebook Twitter