MenuMenu
Zomerfeest Soest

De feesttent staat!!

23-05-2015
De feesttent staat!!

Wie over de Birkstraat rijdt kan er niet omheen! De tent van Zomerfeest Soest staat en is een unieke verschijning.

In de afgelopen 13 jaar is het jaarlijks terugkerend evenement uitgegroeid tot een mooi concept waar cultuur, sport en entertainment elkaar goed aanvullen.

Het 10-jarig bestaan van het Soester Knollenkoor geeft dit jaar een mooie aanleiding om de programmering uit te breiden naar de zaterdagmiddag. De Korenmiddag zal worden geopend door Burgemeester Metz, waarna diverse koren uit Soest en omgeving zullen optreden. 

Hierna zal de tent worden omgetoverd tot een grote feestzaal waar ’s avonds Q-music the (foute) Party op het programma staat! Q-Music The Party staat garant voor een super gezellige avond waar alles kan en alles mag. Er is daarnaast goed nieuws voor liefhebbers van de écht foute nummers, tijdens deze avond vindt namelijk ook het Foute uur van Q-Music live plaats waarin echt alléén maar foute platen voorbij komen! Zelfs Dries Roelvink komt naar Soest om zijn bijdrage hieraan te leveren! Dus zoek alvast je meest foute outfit uit en zorg dat je er bij bent! 

Waar in het verleden de zondagmiddag een Duits thema had, is de huidige invulling van de Familiedag geëvolueerd naar een festival-achtige opzet met een sportief tintje. Deelnemers van de Soester Weideloop krijgen de kans om een uniek hardloopparcours te rennen door het mooie weidelandschap tussen de Birkstraat en de Eem. Deelnemers van de ‘Fysiotherapie Soestdijk Prestatieloop’ kunnen zich inschrijven voor de ronde van 4½, 9 of 13½km. Voor de jongere lopers is er een Kidsrun met verschillende afstanden. Inschrijven voor de Soester Weideloop kan op de dag zelf in de tent. Natuurlijk zijn er weer diverse mooie prijzen te winnen, die na afloop aan de winnaars van de diverse categorieën worden uitgereikt op het feestterrein. 
Het belooft een gezellige Familiedag te worden met live muziek van de Anitaas met hun smartlappenfestijn en de Badger and the Bass die zichzelf omschrijven als een ‘two men big band’. Net als andere jaren is ook aan de kinderen gedacht, zij kunnen zich vermaken in de knutseltent, in de zandbank, op het springkussen en zich laten schminken.

Entree voor de Korenmiddag op zaterdag en de Familiedag op zondag is gratis.

Voor de Feestavond met Q-music the (foute) Party op zaterdag 30 mei, zijn nog enkele kaarten beschikbaar.
Kaarten zijn te verkrijgen bij Eemland Diervoeders in Soest of via de website!

Toegang vanaf 16 jaar / vol=vol

Wij gaan de komende dagen het feestterrein en de tent klaar maken voor een fantastisch feestweekend en zien je graag tijdens een van de activiteiten! 

Nieuwsoverzicht
facebook Twitter