MenuMenu
Zomerfeest Soest

Zomerfeest in de Soester Courant

17-04-2015
Zomerfeest in de Soester Courant

Woensdag 15 april stonden we in de Soester Courant! Heb je het bericht over het hoofd gezien? Lees dan hier alle info die je hebt gemist!


(Foute) Feestavond met Q-Music the Party
Voor de zaterdagavond staat uiteraard de feestavond op het programma. De feesttent wordt omgetoverd tot een Dance-walhalla waar jij he-le-maal uit je dak kunt gaan. Trek nog één keer je stoute schoenen aan en ga los op de leukste hits van vroeger en nu met Q-Music The Party!

Q-Music The Party staat garant voor een super gezellige avond waar alles kan en alles mag. Er is daarnaast goed nieuws voor liefhebbers van de écht foute nummers, tijdens deze avond vindt namelijk ook het Foute uur van Q-Music live plaats waarin echt alléén maar foute platen voorbij komen! Zelfs Dries Roelvink komt naar Soest om zijn bijdrage hieraan te leveren! Dus zoek alvast je meest foute outfit uit en zorg dat je er bij bent!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Eemland Diervoeders in Soest of via de website van Zomerfeest Soest. Toegang vanaf 16 jaar / vol=vol

Nieuw! Knollenkoor op zaterdagmiddag
Dit jaar is de programmering uitgebreid naar de zaterdagmiddag. Het Soester Knollenkoor bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden! Tijdens de korenmiddag van het Zomerfeest zullen diverse koren uit de omgeving optreden in de feesttent. Entree voor de korenmiddag is gratis.

Familiedag met Soester Weideloop
Uiteraard is iedereen zondag 31 mei weer welkom voor een gezellige Familiedag. Na twee edities van de Soester Weideloop, zal dit unieke hardloopevenement wederom georganiseerd worden in samenwerking met A.V. Pijnenburg. Deelnemers van de “Fysiotherapie Soestdijk Prestatieloop” kunnen zich inschrijven voor de ronde van 4½, 9 of 13½km. Voor de jongere lopers is er een kidsrun met verschillende afstanden. Inschrijven voor de Soester Weideloop kan op de dag zelf in de tent.

Het terrein zal weer als mini-festival worden ingericht met diverse activiteiten en live muziek. Om het nog gezelliger te maken komen ook de Anitaas nog langs met hun smartlappenfestijn! Een ook dit jaar is er weer genoeg te doen voor de kinderen, om ook hen van deze dag te laten genieten.

Entree voor de familiedag is gratis.

Tot ziens bij de 13e (foute) editie van Zomerfeest Soest op 30 en 31 mei 2015!

Meer informatie over het Zomerfeest en de Soester Weideloop vindt u op de website en houd de Facebook-pagina in de gaten!

www.zomerfeestsoest.nl
facebook.com/zomerfeestsoest

Nieuwsoverzicht
facebook Twitter